جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

بررسی ابعاد ترور شهید هنیه در جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: در جلسه فوق العاده کمیسیون امنیت ملی ابعاد مختلف جنایت صهیونیست‌ها مورد بررسی قرار گرفت. البته بررسی‌ها همچنان ادامه دارد و هنوز تکمیل نشده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۹ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 31
کد خبر: ۲۵۲۷۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در تشریح جلسه فوق العاده کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی برای بررسی ابعاد شهادت اسماعیل هنیه گفت: جلسه این کمیسیون برای بررسی ابعاد مختلف حادثه ترور و شهادت اسماعیل هنیه عصر امروز در محل کمیسیون برگزار شد و اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با ملت فلسطین و جبهه مقاومت به دلیل شهادت شهید اسماعیل هنیه ابراز همدری کردند.

وی اضافه کرد: این جلسه با حضور مسئولانی از دستگاه‌های مختلف از جمله ستاد کل نیروهای مسلح، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، فراجا، وزارت امور خارجه، صدا و سیما و برخی مسئولان دیگر برگزار شد و در ابتدای جلسه ابعاد مختلف جنایت صهیونیست‌ها مورد بررسی قرار گرفت. این بررسی‌ها همچنان ادامه دارد و هنوز تکمیل نشده است.

رضایی بیان کرد: در ادامه جلسه امروز مسئولان بخش‌های مختلف گزارشی از اقدامات و کارهای خودشان در زمینه این حادثه ارائه کردند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در بخش پایانی جلسه نیز اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نظرات خود را در این باره اعلام کردند که در راس آن محکومیت شدید جنایت رژیم صهیونیستی به پشتیبانی آمریکا در ترور رهبر بزرگ مقاومت فلسطین شهید هنیه و ابراز همدردی با ملت بزرگ فلسطین بود و بر لزوم اقدام متقابل و خونخواهی موثر در ترور و شهادت اسماعیل هنیه تاکید شد.

وی با بیان اینکه اعصای کمیسیون امنیت ملی بر بر لزوم ارائه پاسخ قانع کننده به افکار عمومی تاکید کردند، افزود: محور بعدی حمایت از نیروهای مسلح کشور و عموم نیروهای دفاعی، امنیتی و اطلاعاتی کشور و لزوم افزایش توان دفاعی و امنیتی و اطلاعاتی کشور با بهره‌گیری از ظرفیت‌های تقنینی و نظارتی مجلس شورای اسلامی بود.

رضایی همچنین بیان کرد: همچنین در این جلسه بر لزوم موضع‌گیری صحیح و دقیق مسئولان کشور و بازنگری در وضعیت امنیتی کشور تاکید شد؛بررسی‌های کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در ارتباط با این جنایت ادامه دارد و کمیسیون این موضوع مهم را همچنان پیگیری خواهد کرد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار